Ons team

Maak kennis met het team van HODARI


Hieronder treft u een korte omschrijving van onze collega's. Ga naar onze pagina contact voor onze algemene contactgegevens.


L. (Lodewijk) Benjaminse

Directeur
06-53736105
lodewijk.benjaminse@hodari.nl

Door mijn passie voor IT en oprechte interesse in organisaties en personen ben ik erg gedreven om systemen en processen te doorgronden. Ik stel mijzelf als doel processen efficiënter in te richten en risico's in systemen te beperken. Hierbij komen mijn ervaringen als IT-auditor en kennis over systemen en processen goed van pas. Ik kan goed omgaan met hoge werkdruk en ben niet voor één gat te vangen. Ik ga door totdat ik ook voor de meest complexe vraagstukken tot in detail een oplossing heb gevonden. Mijn belangrijkste speerpunt is onze opdrachtgevers tijdig een kwalitatief hoge oplossing te bieden.


M.T.A. (Marcel) Klaver

Adviseur

marcel.klaver@hodari.nl

Het werken aan nieuwe en complexe vraagstukken geeft me energie en richt mij daarbij graag op het eindresultaat. Ik heb veel plezier van het in de praktijk implementeren van onderwerpen uit het vakgebied informatiebeveiliging en privacy.

Ik karakteriseer mijzelf als:

 • probleemoplosser;
 • focus op resultaten;
 • integer;
 • onafhankelijk.


A.M.M. (Mandy) Zuidhoek

Secretariaat
06-30332692
mandy.zuidhoek@hodari.nl

Ik ben vrolijk, stressbestendig en ik heb een sterk dienstverlenend karakter. Ik kan goed omgaan met een hoge werkdruk en ik ben flexibel. Ik behoud het overzicht én de rust op drukke momenten! Ik ben zeer communicatief, geordend en ondernemend. En met oog voor alles wat er gebeurt ben ik assertief, hardwerkend en houd ik mij bezig met het opzetten van nieuwe procedures en/of het aanpassen van bestaande procedures, het professionaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, bedrijfskostenverlaging en winstvergroting. Ik ben veelzijdig en gedreven in het organiseren en het maken van bijeenkomsten en trainingen tot de uitvoering hiervan.


R. (Ruud) Buurma

Adviseur
06-26396625
ruud.buurma@hodari.nl

Ik ben een professional op het gebied van IT, privacy, riskmanagement, control en compliance. Ik heb uitgebreide kennis en ervaring opgedaan bij zowel grote organisaties en complexe private organisaties als (semi-)overheidsinstellingen. Met mijn gevoel voor verhoudingen en belangen, organisatiesensitiviteit, ben ik in staat besluiten te nemen die in ruime mate worden gedragen door betrokken stakeholders en rechtdoen aan wat wet- en regelgeving vereisen. Mijn ruime managementervaring pas ik graag toe in complexe verandertrajecten. Ik word getypeerd als een teamspeler met een doelgerichte en resultaatgerichte insteek.


H.S. (Helen) van Reenen

HR medewerker
06-15052672
helen.van.reenen@hodari.nl

Voor mij zijn zelfkennis, zingeving en inspiratie de drie belangrijkste pijlers van levenskunst:

 • Inspiratie is de vreugde van het spel, de vreugde die je ervaart wanneer je vanzelf samenvalt met wie je bent en het moment.
 • Zingeving ontstaat wanneer je bijdraagt aan het grote geheel met jouw talenten en vanuit jouw waarden.
 • Zelfkennis is de sleutel tot geluk en evenwichtigheid.
Alle drie zijn bereikbaar voor je.


I.J. (Ida) Wolf

Adviseur

ida.wolf@hodari.nl

Mijn passie en kracht ligt bij het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens bij voorkeur in een complexe organisatie met veel verschillende databronnen en stakeholders. Ik beweeg mij gemakkelijk binnen een organisatie van de werkvloer tot het hogere management waardoor privacy op elk niveau van de organisatie in de dagelijkse praktijk gaat leven. Uit ervaring weet ik dat een goed resultaat de optelsom is van de details. Collega’s kenschetsen mij als:

 • loyaal;
 • afspraak is afspraak;
 • analytisch, planmatig en doelgericht;
 • altijd op tijd en binnen budget;
 • hard op de inhoud, zacht op de mens.