Ons team

Maak kennis met het team van HODARI


Hieronder treft u een korte omschrijving van onze collega's. Ga naar onze pagina contact voor onze algemene contactgegevens. Mocht u interesse hebben in onze vacatures en wilt u deel uitmaken van dit team, dan kan dat zeker: we verwelkomen graag nieuwe professionals. Neem dan vooral een kijkje bij onze vacatures en neem contact met Lodewijk Benjaminse. We spreken dan graag met u af om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken. Zo ontdekken we snel of er een wederzijdse klik is om de samenwerking aan te gaan.


L. (Lodewijk) Benjaminse

Directeur
071-2032385
lodewijk.benjaminse@hodari.nl

Door mijn passie voor IT en oprechte interesse in organisaties en personen ben ik erg gedreven om systemen en processen te doorgronden. Ik stel mijzelf als doel processen efficiënter in te richten en risico's in systemen te beperken. Hierbij komen mijn ervaringen als EDP-auditor (RE) en kennis over systemen en processen goed van pas. Ik kan goed omgaan met hoge werkdruk en ben niet voor één gat te vangen. Ik ga door totdat ik ook voor de meest complexe vraagstukken tot in detail een oplossing heb gevonden. Mijn belangrijkste speerpunt is onze opdrachtgevers tijdig een kwalitatief hoge oplossing te bieden.


A.M.M. (Mandy) Zuidhoek

Secretariaat en administratie
06-30332692
mandy.zuidhoek@hodari.nl

Ik ben vrolijk, stressbestendig en ik heb een sterk dienstverlenend karakter. Ik kan goed omgaan met een hoge werkdruk en ik ben flexibel. Ik behoud het overzicht én de rust op drukke momenten! Ik ben zeer communicatief, geordend en ondernemend. En met oog voor alles wat er gebeurt ben ik assertief, hardwerkend en houd ik mij bezig met het opzetten van nieuwe procedures en/of het aanpassen van bestaande procedures, het professionaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, bedrijfskostenverlaging en winstvergroting. Ik ben veelzijdig en gedreven in het organiseren en het maken van bijeenkomsten en trainingen tot de uitvoering hiervan.

Ik karakteriseer mijzelf als:

  • probleemoplosser;
  • focus op resultaten;
  • integer;
  • onafhankelijk.


A. (Anne) Zwierstra

Adviseur

anne.zwierstra@hodari.nl

Ik ben een adviseur met ruime ervaring binnen de EMEA-regio. Ik ben CTTP gecertificeerde tot Data Protection Officer. Ik werk als adviseur veelal als privacy consultant, privacy officer of data protection officer.I.J (Ida) Wolf

Adviseur

ida.wolf@hodari.nl

Mijn passie en kracht ligt bij het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens bij voorkeur in een complexe organisatie met veel verschillende databronnen en stakeholders. Ik beweeg mij gemakkelijk binnen een organisatie van de werkvloer tot het hogere management waardoor privacy op elk niveau van de organisatie in de dagelijkse praktijk gaat leven. Uit ervaring weet ik dat een goed resultaat de optelsom is van de details. Collega’s kenschetsen mij als:

  • loyaal;
  • afspraak is afspraak;
  • analytisch, planmatig en doelgericht;
  • altijd op tijd en binnen budget;
  • hard op de inhoud, zacht op de mens.