Overzicht van events

Meld je hier aan voor onze events


Event schaduw IT

Op woensdag 28 oktober en 3 november organiseert HODARI het online event schaduw IT waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Het event duur één uur. Tijdens dit event gaan wij in op aspecten die privacy en informatiebeveiliging raken, door onze ideeën vanuit de invalshoeken mensen, processen en techniek te bespreken. Samen met u gaan wij in op de definitie en herkomst van schaduw IT. Daarnaast informeren we u over de risico's en mogelijke oplossingen om dit aan te pakken. Klik hieronder op de knop voor meer informatie en om u aan te melden voor het event.

Meld je aan voor dit event


Bekijk hier informatie over onze vorige events


Event ongestructureerde data

In mei en juni 2020 heeft HODARI het event ongestructureerde data georganiseerd. Wij hebben tijdens de presentaties de belangrijkste aspecten behandeld die komen kijken bij ongestructureerde data in het algemeen en projecten om ongestructureerde data te beheersen in het bijzonder. De aspecten mensen, processen en techniek spelen hierbij allemaal een belangrijke rol.

Raadpleeg informatie

Event identity and access management

Op 7 november 2019 organiseerde HODARI het event identity and access management. Tijdens dit event presenteerden wij onder andere de uitkomsten van ons onderzoek dat voorafging aan dit event en gingen twee externe sprekers in op actuele ontwikkelingen op het gebied van identity and access management. Klik hieronder op de knop voor meer informatie en om de presentaties te downloaden.

Raadpleeg informatie